Despre noi

Binixo a cucerit rapid piața de credit din multe țări. Din 2017, este considerat unul dintre cei mai de încredere și populari brokeri de credite. Povestea începe în Europa de Est, unde echipa noastră a deschis primele filiale. După ce am adunat o bază de date cu clienți mari, am decis să extindem domeniul de activitate și ne-am mutat pe alte continente. Acum, suntem reprezentați în peste 10 țări din lume. Și, echipa Binixo este mândră să ofere servicii gratuite, în afară de a ajuta oamenii să primească bani doar de la partenerii noștri încercați și testați..

Sediul principal este situat în Ungaria, în capitala Budapesta, pe strada Radai 31. A. Site-ul este deținut de Korlátolt Felelősségű Társaság Infinsacom. Puteți contacta reprezentanții la telefon +36202114538 sau scriind la [email protected]

Care sunt obiectivele noastre?

Spre deosebire de concurenți, nu avem un obiectiv principal de a face bani, dar ne dorim ca utilizatorii noștri să facă bani. Prin urmare, experții noștri sunt o chestiune de onoare pentru a atinge acest obiectiv. În plus, înțelegem cât de important este să avem la îndemână toate răspunsurile despre companiile de creditare, motiv pentru care facem tot posibilul să oferim clienților următoarele informații:

  • Oferiți solicitanților asistență calificată în alegerea celor mai buni creditori cu cele mai favorabile condiții;
  • Explicați cum funcționează piața de credit în Columbia și cine sunt reprezentanții;
  • Informați oamenii despre ratele dobânzilor existente, taxele, eventualele taxe suplimentare și cerințele comune. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți o companie care emite împrumuturi care corespund criteriilor unei persoane;
  • Desfășurați cursuri de cunoaștere a creditului și oferiți o privire de ansamblu cuprinzătoare asupra instrucțiunilor de solicitare a împrumutului, clauzelor contractului și detaliilor cărora ar trebui să le acordați atenție atunci când alegeți o rată a dobânzii accesibilă.

În plus, putem ajuta la detectarea instituțiilor financiare frauduloase și multe altele. Aflați contactând filiala noastră din România.

Avantajele noastre

Fără taxe, fără taxe ascunse, lucrăm în mod transparent. Odată ce ne contactați, începem colaborarea. Împreună controlăm piața de credit și vi se va oferi opțiunea de a alege dintre mai mult de o duzină de companii unde puteți obține ajutor bănesc. Sistemul nostru arată doar părțile care lucrează de mult timp în domeniul creditării și s-au dovedit a fi de încredere. Deci, oricine poate contacta echipa noastră 24/7, nu luăm pauze, pauze sau zile libere. Obțineți un răspuns calificat ori de câte ori aveți nevoie.

Și nu în ultimul rând, o întreagă procedură la noi este simplificată și accelerată. Echipa noastră are navigație avansată care poate găsi instituții de creditare care acordă împrumuturi în timp minim și cu mai puține cerințe de documente.

Suntem în lume

Potențialii căutători ne pot găsi pe toate continentele. Astăzi, ne extindem activ afacerea și explorăm noi piețe. Cei care au nevoie de ajutor în alegerea unui creditor pot contacta sucursala noastră columbiană sau pot merge la locațiile noastre din Spania, Africa de Sud, Filipine, Brazilia, Argentina, Indonezia, Mexic și multe altele.