Cum funcționează?

Pentru multe persoane, procesul de solicitare a unui împrumut se transformă într-un test real.

Binixo, un important broker de credite, te ajută să iei o decizie corectă cu privire la condițiile de împrumut, împrumutător și de rambursare. Compania nu emite împrumuturi, ci oferă asistență numai în luarea deciziilor. Site-ul companiei conține cele mai faimoase organizații financiare nebancare care emit microloane populației în diverse condiții.

Prin urmare, obținerea unui împrumut cu Binixo este foarte simplă.

Procesul de procesare a împrumutului Binixo

Site-ul Binixo are un formular convenabil în care utilizatorul trebuie să specifice următoarele date:

  • suma împrumutului și perioada de rambursare dorită;
  • introduceți date cu caracter personal, și anume prenumele, prenumele, telefonul mobil și adresa de e-mail (datele trebuie să fie reale, în caz contrar, cererea poate fi respinsă);
  • dacă doriți, specificați creditorul.

După completarea formularului și trimiterea către broker, Binixo analizează rapid datele și redirecționează utilizatorul către un creditor de încredere, care se potrivește optim dorințelor tale.

Odată ajuns pe site-ul creditorului, utilizatorul poate introduce din nou informațiile specificate. În plus, trebuie să specificați numărul cardului sau contului bancar la care va fi primit împrumutul. După aceasta, cererea este trimisă creditorului pentru aprobare. Acest proces durează de la 20 de minute la 1 zi, în funcție de creditor, volumul său de muncă și alți factori. Dacă managerii organizației au întrebări, pot contacta clientul prin telefon (motiv pentru care trebuie să specificați datele corecte). Creditorul vă poate solicita istoricul de credit de la biroul de credit.

După ce creditorul a aprobat cererea, un acord va ajunge la e-mailul indicat în formular, care trebuie citit cu atenție și de acord cu termenii acesteia. Dacă împrumutatul este de acord cu condițiile contractului, creditorul transferă banii în contul specificat, despre care utilizatorul va fi notificat prin SMS sau prin e-mail. De asemenea, utilizatorul va primi un SMS de la bancă despre transferul de fonduri.

La ce trebuie să fiți atenți

Obținerea unui împrumut este o problemă serioasă pe care trebuie să o abordezi cu toată responsabilitatea. Există două puncte pentru a fi atent la:

  • Condițiile contractului. Nu ar trebui să conțină comisioane ascunse, sancțiuni mari și alte puncte care ridică întrebări.
  • Rambursare la timp. Dacă ați semnat contractul și ați primit banii, atunci este responsabilitatea dvs. să respectați condițiile acestuia. Trebuie să plătiți plățile necesare la timp, altfel există riscul de a primi amenzi mari și de a intra în lista neagră a creditorilor.

Binixo recomandă ca toți clienții potențiali ai instituțiilor financiare nebancare să încerce să rezolve probleme monetare fără a atrage împrumuturi. Acordarea unui împrumut este întotdeauna simplă, spre deosebire de rambursarea acestuia. Dar dacă nu există altă cale, atunci Binixo va ajuta la obținerea rapidă a unui împrumut.