Cum să restituie un împrumut?

Multe persoane preiau microloane ale organizațiilor nebancare pentru o rezolvare a unui semnal divers: plata facturilor, repararea mașinilor, achiziționarea de electrocasnice și multe altele. Cu toate acestea, atunci când se poate ajunge la date precise, multe persoane sunt pierdute și știu cum să plătească creditfix le-a putut avea în companie. Acest lucru este surprinzător, atunci când finanțează plăcerea în țară în fața unei direcții de îngrijire a organizațiilor în ceea ce privește direcția, iar aceasta a pierdut în diversitatea lor.

În mod obișnuit, se pot utiliza în mod obișnuit un card bancar (transfer de la Visa / MasterCard) sau un transfer bancar (transferați Banca Transilvania, UniCredit Bank, BCR) și încă mai rămân.

Binixo, un broker de credite cunoscut, are informații despre principalii creditori ai României și algoritmi de rambursare pentru împrumuturi pentru fiecare dintre ei. În acest caz, brokerul nu emite împrumuturi, pentru a putea oferi clienților creditorul optim și gratuit.

CreditPrime

CreditPrime este un cunoscut creditor care oferă împrumuturi la cele mai bune rate ale dobânzii. Există mai multe opțiuni pentru rambursarea unui împrumut:

 • Răscumpărare de pe un card de credit. Comisionul pentru această procedură este de 0%, iar operațiunea în sine se produce instantaneu.
 • Transfer bancar. Dacă clientul are un cont la orice bancă, atunci plata unui împrumut nu va fi foarte dificilă. Tot ce trebuie să știți este detaliile CreditPrime și valoarea datoriei. Toate aceste informații sunt disponibile în scrisori pe care creditorul le trimite împrumutatului prin e-mail specificat în timpul înregistrării pe site, precum și în contul personal. Creditorul nu ia nicio taxă pentru un transfer bancar din partea sa, astfel încât cheltuielile băncii pot fi singurul cost. Transferul poate dura până la 24 de ore, deci cu această opțiune de plată, nu întârziați vizita la bancă în ultima zi, în caz contrar, transferul nu poate ajunge la timp, iar brokerul vă va percepe o penalitate. Important! Trebuie să indicați numărul contractului sau numărul CNP în descrierea plății.
 • Plata în numerar la băncile BCR. Procesul este foarte rapid. Banca preia un comision de 4 lei pentru transfer.
 • Rambursare automată. În contul dvs., puteți configura suma care va fi debitată automat de pe card. Procesul este instantaneu.

Viva

Creditul Viva este un alt jucător major pe piața creditelor. Pentru a rambursa împrumutul, este suficient să folosiți același card, care este indicat în contul personal și către care s-au transferat banii. Puteți utiliza, de asemenea, un cont diferit folosind un transfer bancar. Creditul Viva oferă posibilitatea de a prelungi termenul de rambursare a împrumutului. Toate opțiunile sunt disponibile la semnarea contractului.

Horacredit

Creditorul Horacredit oferă diverse opțiuni pentru rambursarea unui împrumut. Horacredit plata poate apărea în mai multe moduri:

 • Plata online cu cardul de credit. Pentru a face acest lucru, completați formularul cu informații despre cardul de pe o pagină securizată specială. Toate tranzacțiile au loc într-un format securizat 3D Secure, în care toate datele dvs. personale nu sunt transferate către terți. În contul personal, este suficient să indicați suma de plată și să faceți clic pe butonul „Plăți”. Toate operațiunile se efectuează fără comision.
 • Plata la orice bancă sau prin intermediul serviciilor bancare online. Pentru a rambursa trebuie să aveți următoarele informații.
  1. Beneficiar: Hora Credit IFN SA.
  2. CUI: 35795481.
  3. Details Detalii de plată – număr alocat al contractului.
  4. Conturi bancare:
  5. RO80BTRLRONCRT0336663101, Banca Transilvania.

   RO07BACX0000001280623000, UniCredit Bank.

   RO82RNCB0082151672210001, BCR.

  Dacă plătiți în băncile partenere, nu se percepe comisionul pentru procedură.

 • Plată folosind terminalul SelfPay. Este suficient să urmați instrucțiunile. Trebuie să selectați categoria „Plata creditului”, să introduceți numărul CNP sau numărul contractului, să indicați suma și să depuneți banii în slot pentru acceptarea facturilor. După aceea, faceți clic pe butonul „Plăți”.

Mobilocredit

În cazul acestui creditor, rambursarea unui împrumut este cea mai ușoară cu un card de debit. Este suficient să indicați numărul cardului din contul dvs. și suma care trebuie retrasă, după care sistemul va debita automat. Există, de asemenea, posibilitatea plății online folosind Visa sau MasterCard, care sunt indicate în contul dvs. Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. și să plătiți.

De asemenea, puteți plăti împrumutul prin transfer bancar în contul RO26BTRLRONCRT0325795805, deschis la Banca Transilvania. Puteți depune numerar la Banca Transilvania prin găsirea unei sucursale în apropierea dvs.

Strângător

Provident este una dintre cele mai bune organizații pentru furnizarea de servicii de microcredit datorită sumelor mari de împrumuturi și împrumuturi pe termen lung. Provident plata poate avea loc în diferite moduri: folosind un card bancar specificat în contul dvs., utilizând transferuri bancare, precum și depunerea de bani în numerar la ghișeele bancare.

Ferratum

Ferratum plata nu este dificilă. După primirea unui împrumut în cont, îl puteți rambursa în mai multe moduri:

 • utilizarea unui card bancar specificat în timpul înregistrării;
 • utilizarea transferurilor bancare în contul companiei;
 • plata în numerar la bănci.

Constatări

Instituțiile financiare nebancare moderne oferă împrumutatului o gamă largă de opțiuni pentru rambursarea împrumuturilor. Tot ce ai nevoie este să plătești la timp. Desigur, este recomandabil să vă rezolvați problemele fără ajutorul împrumuturilor, dar dacă acest lucru nu funcționează, Binixo vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru o organizație de creditare.