Despre Binixo

Binixo este un broker de împrumuturi și lucrează cu debitori din 2017. La început, compania a cucerit piața serviciilor financiare din Europa de Est și a câștigat încrederea multor clienți de acolo. După aceea, a început să-și extindă domeniul de activitate, iar clienții din mai mult de 10 țări ale lumii folosesc serviciile Binixo, fără să plătească nicio taxă pentru a ajuta la găsirea unui creditor cu condiții mai bune.

Sediul central al companiei se află în Ungaria, în centrul Budapestei, pe strada Radai 31. A. Site-ul este deținut de Korlátolt Felelősségű Társaság Infinsacom. Puteți contacta reprezentanții săi la telefon +36202114538 sau scriind la info@binixo.com

Scopurile noastre

Oferiți asistență adecvată debitorilor care doresc să obțină un împrumut în condițiile cele mai favorabile. Cei care doresc să obțină un împrumut trebuie să găsească răspunsuri la toate întrebările cu un broker de împrumut în câteva minute.

Oferiți informații despre organizațiile de credit care operează. Notificați împrumutatului rata de credit propusă, suma maximă a împrumutului și termenul posibil al împrumutului, precum și cerințele pe care creditorul le face unui potențial client. Toate acestea vor face posibilă înțelegerea cu cine este cel mai bine să închei un contract de împrumut pentru a obține cele mai favorabile condiții.

Efectuați instruire eficientă a clienților cu privire la alegerea competentă a unei instituții financiare cu care va fi încheiat un contract, în timpul căruia să vă concentrați asupra clauzelor și condițiilor contractuale, care ar trebui să fie acordată o atenție specială la emiterea unui produs de împrumut.

Avantajele noastre

Un broker de împrumut oferă servicii gratuit debitorilor.

Atunci când se aplică la Binixo, împrumutatul va avea posibilitatea să aleagă mai mult de o duzină de organizații financiare care lucrează de mult timp în domeniul creditării și s-au dovedit a fi cele mai bune.

Puteți contacta Binixo în orice moment, deoarece organizația oferă servicii debitorilor în orice moment al zilei. Munca se desfășoară fără zile libere și pauze.

Datorită Binixo, designul unui produs de împrumut este mult simplificat și accelerat. Serviciul are o navigație clară, astfel că găsirea unei instituții de credit și obținerea unui împrumut va dura minim și nu va fi dificil.

Suntem pe lume

Binixo își extinde rapid afacerea – explorează constant noi piețe din lume. În prezent, un broker de împrumut este deja reprezentat în alții din multe alte țări. De exemplu, serviciile de consultanță pot fi deja obținute nu numai de către debitori din Polonia, Bulgaria și Ucraina, dar și de către cei care doresc să solicite un împrumut în Spania, Columbia, Africa de Sud. Binixo lucrează și cu împrumutați din Filipine, Brazilia, Argentina, Indonezia, Columbia și Mexic și Vietnam. Și acesta este doar începutul – mai mulți debitori din chiar mai multe țări vor putea primi servicii calificate pentru Binixo.