Sfaturi pentru împrumutat

Organizațiile financiare moderne ale sectoarelor bancare și nebancare din România oferă posibilitatea unei persoane de a obține un împrumut pentru a rezolva orice probleme legate de nevoia de cheltuieli cu numerar. Așadar, micro-împrumuturile de la cele non-profit financiare fac posibilă obținerea rapidă de bani pentru a cumpăra electrocasnice, reparația unei mașini sau o casă, plata altor articole de cheltuială.

Particularitatea este că nu este necesar un număr mare de documente, iar înregistrarea are loc literalmente în câteva minute, chiar și online. Popularitatea unor astfel de împrumuturi este uriașă, însă orice persoană trebuie să adopte o abordare responsabilă pentru această problemă, deoarece, după ce le-ați supraestimat capacitățile, puteți ajunge într-o situație neplăcută. Deci, ce poate fi atribuit creditării responsabile.

Determinarea nevoii de împrumut 100%

Credit este simplu de luat, dar este greu de rambursat. Această axiomă este cunoscută de toată lumea care a întâlnit vreo organizație de credit. Prin urmare, înainte de a lua un împrumut, trebuie să studiați și să analizați toate celelalte posibilități de obținere de bani. Ar putea fi:

Dacă niciuna dintre metode nu vi se potrivește, atunci microcreditul este soluția dvs. ideală.

Selectarea creditorului

Există un număr mare de organizații pe piață care furnizează în mod legal servicii de microloană. Desigur, este imposibil să le studiezi pe toate, dar cele mai cunoscute sunt de obicei auzite de mulți. Trebuie să acordați atenție următorilor parametri: rata dobânzii, scadența, limitele împrumutului, posibilitatea rambursării anticipate și refinanțarea. Nu alege, fără îndoială, un creditor cu o rată minimă. Uită-te la compania din complex.

Reputația creditorului

Un parametru foarte important, deoarece chiar și publicitatea frumoasă nu corespunde întotdeauna realității. Studiați cu atenție creditorul ales, reputația sa pe baza de recenzii, citiți articole pe diverse recenzii și forumuri, vedeți licența și disponibilitatea unui număr de registru care este atribuit tuturor organizațiilor nebancare care operează sub controlul Băncii Naționale a României. Deci, aveți garanția de a încheia relații financiare cu o companie de încredere.

Suma împrumutului

Principala poruncă a împrumutatului: „Nu luați mai mult decât puteți da”. Suma împrumutului nu trebuie să depășească 30-40% din venitul total al familiei. Dacă luați bani care depășesc această limită, atunci riscați să cădeți într-o gaură de datorie mult timp. De obicei pe site-urile companiilor de credit există un calculator online unde puteți calcula sumele provizorii pentru rambursare. Plata la timp va reduce la minimum situațiile cu probleme stresante.

Moneda împrumutului

În ciuda faptului că împrumuturile în dolari și împrumuturile în alte monede sunt destul de populare, trebuie să împrumutați în moneda în care câștigă o persoană. Acest lucru vă va permite să fiți independenți de fluctuațiile pieței și să plătiți în mod constant sumele necesare.

Acord

Chiar dacă ai ales cea mai cinstită companie, după sfatul prietenilor, trebuie să citești contractul. Dacă aveți puține cunoștințe în contracte, atunci puteți consulta cel puțin condițiile de plată, precum și metodele de rambursare. Comisioanele ascunse sunt de obicei vizibile chiar și pentru o persoană fără experiență. Doar după studierea documentului, puteți continua să obțineți un împrumut.

Plăți

Plata la timp nu este doar o viață liniștită. Aceasta este povestea dvs. pozitivă la biroul de credit, care vă va permite să luați împrumuturi ulterioare fără probleme și eșecuri. Plățile restante sunt amenzi și relații neplăcute cu creditorul.

Constatări

Sfaturi pentru imprumut sunt destul de simple. Nu necesită abilități speciale sau cunoștințe teoretice. Cel mai important sfat este să fie evitat creditul. Dacă acest lucru nu reușește, Binixo, un broker de împrumut, vă va ajuta să alegeți un împrumut în cele mai bune condiții, printre marea varietate de oferte de pe piață pentru aceste servicii.